.

Behandeltraject Craniosacraaltherapie

Een behandeling Craniosacraaltherapie vraagt zo’n 4 tot 7 sessies voor een goed resultaat. De eerste behandelingen Cranio zijn heel intensief. Je krijgt veel nieuwe informatie en we besteden tijd en aandacht aan het creëren van veiligheid en het wennen aan de behandelsetting. De sessies hierna kun je daar de vruchten van gaan plukken. Daarom adviseer ik vaak om minimaal 6 keer te komen. Bij chronische klachten of een persoonlijk ontwikkelingstraject is een langer traject raadzaam van zo’n 12 sessies.

Sommige mensen kiezen ervoor om elk trimester of kwartaal een check-up te doen. Even de tijd nemen om te luisteren naar je lijf.

Tussen de eerste en de tweede behandeling zit een periode van 1 tot 2 weken. Daarna plannen we in overleg de behandelingen in met een tussenpoos van 2 tot 4 weken.

Tarieven Cranio Amsterdam

Behandeling Craniosacraal therapie 50 minuten     € 90,-
Behandeling Craniosacraal therapie 25 minuten     € 47,50

Tarieven
Cranio Amsterdam

Craniosacraal therapie 50 minuten  € 90,-
Craniosacraal therapie 25 minuten  € 47,50

Annulering
Afspraak minstens 24 uur van tevoren afzeggen via mail of telefoon.
Facturering
Na de behandeling krijg je van mij een factuur per mail met het verzoek deze binnen 14 dagen te betalen, conform de betalingsvoorwaarden Je kan de factuur vervolgens indienen bij je verzekeraar.

Vergoeding Craniosacraal Therapie

Cranio Amsterdam Marjan Sonneveld is aangesloten bij de Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten LVNT en staat ingeschreven in het Register voor Beroepsoefenaren Complementaire Zorg RBCZ. Hierdoor vergoeden de meeste zorgverzekeraars de behandeling geheel of gedeeltelijk uit de aanvullende verzekering.

Wil je weten of en zo ja, welk bedrag je zorgverzekeraar vergoedt? Kijk dan in de polis van je eigen verzekering of in het vergoedingenoverzicht van de Zorgwijzer